Konferensrum och konferenslokaler i Stockholm

by Peter Larsson on October 31, 2011

 

Att välja rätt färger till olika lokaler som konferensrum kräver stor fokus på både omgivning kring konferenslokalen och personerna som ska mötas och konferera där. När du ska boka ett konferensrum Stockholm finns det där för många faktorer att tänka på. T.ex. för många år sedan var det vanligt att helt enkelt måla väggarna efter färger som man trodde hade störst inverkan på en viss a typer av personligheter och därmed får önskat resultat av mötet.

Till exempel så kunde man måla fängelseceller eller motståndarlagets rum i rosa färg för att minska aggressiviteten. Man trodde också att ljusa varma färger skulle öka kreativiteten medan lite starkare ”djupa” färger skulle ge en avslappnade atmosfär i konferensrummet och där med försämra kreativiteten. De senaste undersökningarna från ett företag i Stockholm visar att det är mycket mer komplicerat än så. Så när man väljer ett konferensrum särskilt här i Stockholms stad så finns det mycket att ta i beaktning. Bland annat så bör man inte förlita sig allt för mycket på forskning kring färger och annat. Viktiga är att man väljer en konferenslokal eller hotell som speglar vad man vill uppnå med mötet. Ett konferensrum på högsta våningen vid Humlegården är bättre du ett sunkig konferensrum i Stockholm på Östermalm. Att ha i åtanke att området absolut inte är allt är ett måste när man ska boka konferens i Stockholm City. Se till exempel Bromma hotell. Det är ett alldeles utmäerkt exempel på ett hotell som har fina lokaler utanför city!

Vad många kunder värderar högre är en bra service från personalen och att de har stor erfarenheten av att ta hand om konferensdeltagare. Det är något att tänka på när man väljer ut ett konferensrum i Stockholm!

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: