De fixar!

by Peter Larsson on October 22, 2014

Jag hade precis köpt mig en Asus Zenbook och så visade det sig tyvärr att den var jätteseg. Jag frågade runt bland vänner och bekanta och jag blev rekommenderad Fixar IT som skulle vara riktigt duktiga på att fixa datorer.
Sagt o gjort så gick jag dit och de föreslog att jag skulle fixa datorn med en SSD disk och de kunde hjälpa mig att byta ut min gamla och installera om Windows 7 åt mig. Jag gick med på det och de bad mig komma tillbaka dagen efter.
När jag kom tillbaka nästa dag  så var datorn mycket riktigt otroligt mycket snabbare, trodde nästan de bytt ut den mot en ny, haha! Det som gick snabbast var att ha många olika webbläsare uppe samtidigt som jag t.ex använde Excel eller Word, det funkade aldrig förut. Helt otroligt att en hårddisk kan göra så stor skillnad, jag trodde det mesta berodde på processorn och ram minnet, men icke sa nicke!

Om du inte har Fixar IT i närheten så kan du gå till någon annan duktig datorverkstad eller testa att byta ut hårddisken själv om du är händig, men en sak är säker, jag kommer för alltid att använda en SSD disk!

 

asus

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: