Antivirus program

by Peter Larsson on March 17, 2013

Som ett företag så är det väldigt viktigt att vara helt skyddad med ett bra antivirus program, och det finns många olika varianter av antivirus program företag att välja mellan.

Den stora skillnaden mellan ett antivirus program för privatpersoner och ett antivirus program företag är för det första att det är mer gjort för många datorer i ett nätverk. Tillexempel som en privatperson så köper man ett antivirus program Sverige som är för en dator och det skyddar mot intrång med mera för endast en dator. Till skillnad mot antivirus program företag som har oftast mer funktioner och skyddar även i nätverket mellan datorer och servrar.

Man kan köpa antivirus program återförsäljare och även köpa det online, och det kan man så klart välja själv. Vilken typ av antivirus program som man skall välja är beroende i första hand på hur stort företaget är och vilken lösning som man söker. Därför så är det bra att kontakta en antivirus program återförsäljare som kan hjälpa er och guida er genom det enorma utbudet, så att er lösning blir den bästa. När man letar efter antivirus program Sverige för företag så finns det Small Business lösningar och de som heter Enterprise, där Enterprise är till för det stora företaget som även skall ha virusskydd till sina servrar.

Ett antivirus program företag har därför mer komplicerade lösningar och även andra tjänster som ingår, som tillexempel Cloud, antispam, brandvägg och ett fullmatat skydd mot externa hot. Antivirus program Sverige för företag kan man alltså skräddarsy efter företagets behov och självklart så kommer det att ingå en bra support, där man kan få hjälp med alla typer av frågor som handlar om att sätta upp programmet på ett säkert sätt.

Till sist så kommer vi till vad det kostar antivirus program pris skiljer sig på er lösning. Man betalar licenskostnaden normalt varje år eller så kan man också köpa flera år direkt. Tänk på att alltid ta kontakt med en antivirus program återförsäljare för att lösa vilken typ av antivirus program företag som ni skall använda, och på så sätt så kommer ert företag att vara säker under en lång tid och ha den rätta lösningen. Om ni sparar in på en lösning som ni egentligen skulle behöva så kan det stå er dyrt senare eftersom er data måste ni säkra.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: