Om Irland och Skottland

Skottland

Om Irland och Skottland

IrlandIdag så är det många som har tröttnat på de vanliga resorna så att säga för att de är vanligtvis koncentrerade på alla väldens storstäder. Till slut så har man besökt en så har man sett de mesta, och kanske det är dags nu att bege sig till en plats där man kan se naturen och samtidigt smaka på flera hundra års av tradition och vi pratar så klart om äventyret Whiskey Irland. Nu så är en så kallad whiskeyresa så mycket mer än bara att dricka whiskey. Det är en upplevelse som man aldrig glömmer och kommer att leva på länge. En whiskyresa till Skottland eller Irland kan man också kombinera med att vandra och det är väldigt mycket att se med berg och stora gröna fält, slott och bryggerier.

När man ska vandra på Irland så kommer man att se en härlig natur som tar en med storm, och älskar man även golf så varför inte passa på att spela på en av världens bästa banor. En whiskyresa kan gå till på olika sätt, som att du själv tar dig till Irland och kanske besöker en större stad. Bussresor arrangeras sen från hotellen där man plockar upp alla delatagare och åker sen ut för att besöka ett bryggeri.

Den andra varianten är att man tar resan i sina egna händer eller så bokar man en whiskeyresa där man åker runt med en grupp under hela vistelsen. Fördelen med att åka runt själv är att man själv kan bestämma takten och ta mer dagen som den kommer. Nackdelen är att man måste planera resan bra och läsa på lite om att vandra Irland så att få ut det bästa av whiskeyresa Irland. Skall man åka själv så behöver ni minst en vecka för att inte behöva stressa och det får man så klart nog av hemma.

Att åka på en whiskyresa i grupp arrangeras av många och se bara till att de åker till de platserna som du vill se. En resevärd brukar ta er runt med buss och även bo på hotell, och de finns paket på några dagar till veckor där man även kombinera med att vandra Irland vilket så klart skall upplevas när man besöker landet för en gångs skull.

Än vilken typ av whiskeyresa Irland som ni kommer att välja så kommer själva upplevelsen att bli något helt nytt, som inte kan jämföras med de traditionella resorna som går till olika städer, där det också mestadels handlar bara om en sak, att shoppa. Här får du frisk luft och har något nytt att uppleva som du kommer att leva på mycket längre.