Semesterdags

by Peter Larsson on February 13, 2012

Oavsett om du åker själv, I en mindre grupp med vänner och familj eller bara två personer så cykelresor något av det roligaste och nyttigaste man kan göra. En cykelsemester passar perfekt för att få en bättre tillhörighet inom gruppen och alla behöver inte hålla samma takt utan vill man så kan man ha walkitalkies så man kan hålla kontakten o prata hela tiden.

Tiden står still när man cyklar runt man upplever en tacksamhet över allt och det är ett perfekt sätt att ta sig fram då det inte kostar någon bensin och man dessutom får en bra träning. Du bränner fett, bygger muskler och fåt bättre syreupptagning m.m. På en cykelsemester i Frankrike kan man åka runt och testa den otroligt goda franska maten och vinet men ändå inte gå upp i vikt överhuvudtaget! Otroligt bra!

Bland de svåraste besluten att ta när man ska börja sin cykelsemester Frankrike är att bestämma var ifrån man ska börja. Många rekommenderar Provence som är känt för att ha ett bra väder, solen lyser nämligen över 3100 timmar per år – så ta med dig solkräm så du inte bränner dig. Jag skulle nog säga att Provence är bästa stället för folk att påbörja sina cykelresor Frankrike.

 

Kända ställen att ta sig runt på är Mont Ventous Cote du Rhone floden och Vacluse. Det är roligt att få uppleva personerna som bor i området samtidigt som man betraktar de otroligt fina omgivningarna som har inspirerat målare såsom Marc Chagall, Picasso och van Gogh. Ingenting är heller finare än att få se vatten vilket du får göra eftersom att Rhen och sina 1000tals kanaler flyter genom landet.

När du är på cykelsemester Frankrike och inte är sugen på Provens så kan Pyrenéerna I södra Frankrike vara något som skulle passa dig och andra som ska på cykelresor Frankrike. Lokalbefolkningen är mycket trevliga och du får fantastiska vyer över havet i söder. Om du gillar seafood så är detta också något för dig, här kan du hitta det mesta som passar din mage! Så till alla ni som ska på cykelresor Frankrike så kan jag bara säga att ÅK och testa på redan idag! Otroligt vackert! Något jag hoppas få göra inom en snar framtid är att cykla i Italien! Det känns verkligen som en upplevelse utöver det vanliga!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: