Redovisningsbyrå Stockholm

by Peter Larsson on March 6, 2012

Ligger alla bokföringspapper i en enda röra? Får ord som verifikationer och bokslut dig att bli snurrig? Då kan det vara läge att anlita en redovisningsbyrå Stockholm. Förutom att betala och bokföra arbetsgivaravgift och skatt varje månad så måste du även se till att hålla alla levenratörsskulder och kundfordringar i ordning. Dessutom så måste dessa bokföras rätt och sedan sparas i 10 år.

Vissa väljer att göra detta själv men de flesta väljer att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm, om man nu företaget har sitt säte i Sveriges huvudstad. Anledningen till att göra det är många som ovan nämt men den största är väl helt enkelt att folk känner att de faktiskt vill göra det som de är bra, nämligen att driva sin verksamhet och inte sitta med redovisning och vända papper. Förutom just det administrativa arbete så tar det tid att utbilda sig inom bokföring och redovinsing. Vissa företag har till och med revisorer inhouse för att sköta bokföringen. Jag föredrar att lämna mina papper till en redovisningsbyrå som tar hand om allt medan jag kan jobba på för fullt. Om du skulel göra en uträkning på vad det kostar dig att göra din redovinsing jämfört med en redovisningsbyrå i Stockholm så kan jag garantera dig att slutsatsen av den uträkning blir att det är billigare att lämna bort bokföringen.

Det är också viktigt att skilja på redovisningskonsult och en revisor. En revisor är utbildad och legitimerad revisor medan egentligen vem som helst kan kalla sig för redovisningskonsult eller bokförare.

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: