Konferensrum och konferenslokaler i Stockholm

by Peter Larsson on December 15, 2011

Om du letar efter ett konferensrum i Stockholm så behöver du inte leta länge. När jag var och besökte ett hotel i Bromma alldeles nyligen så hittade jag alla möjliga konferens som du kan tänkas behöva om du befinner dig i den kungliga huvudstaden.

Det första konferensrum Stockholm som jag tittade på var precis så som en konferenslokal bör se ut. Helt perfekt för att träffas en gång i veckan eller månaden för att diskutera grafer, göra PowerPoint presentationer eller för helt vanliga möten. Lagom till storleken också då det var plats för 15 st som konfererar.

Har du också haft problem med att hitta konferensrum i Stockholm?

Jag har har tittat på många olika platser i Sthlm. Gamla stan, Södermalm, Norrmalm, Östermalm, Strandvägen och till och med Djurgården, men ingenstans lyckades jag hitta en konferenslokal i min smak. Den största anledningen till det tror jag är att jag ogärna använder mig av en mötesplats som ligger mitt i stan. Det har sina fördelar tidsmässigt men det känns mer som att man tänkt på personers framkomlighet och att man får lugn och ro om man väljer att konferensrum i utkanterna av Stockholm.

En annan sak som intresserar mig är hur olika hotell i Bromma och konferenslokaler i Bromma väljer att inreda sina mötesrum. Vissa väljer en stark dominant färg, andra spelar på byggnadens arkitektur medan andra väljer en mjukare och lite mer välkomnande atmosfär. Detta är givetvis för att de inbjudande mötesparten ska kunna välja ett rum som speglar vad just man vill åstadkomma med detta mötet.

Skriv gärna i kommentarerna om era upplevelser om att hitta konferenslokaler i våra kära huvudstad.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: