Få besökare till din blogg genom julkort

by Peter Larsson on November 25, 2011

Så här på första advent så kommer ett litet tips om hur du kan få besökare till din blogg genom att skicka julkort till nära och kära.

Det är alltid kul att få fler besökare och det är kul att skicka julkort, så varför inte kombinera både två?

Skapa ett nytt blogg inlägg där du lägger till en valfri bild som får fungera som ett julkort och sedan så skriver du en liten julhälning. Detta mailar du sedan ut till alla nära och kära på din maillista. Är det till hela Linköping eller Östergötland så får du göra en länktext med texten God Jul Linköping eller God Jul Östergötland så som sökoptimeringsföretaget Svea Webbkonsult har gjort.
Det ser mycket trevligare ut än om du postar hela din länkadress i mailet.

Win-win, du får mer besökare till din blogg. De du skickar julkorten till är bekanta och vänner så förmodligen så hittar de lite annat smått och gott när de väl är inne. Dessutom så får de sig en trevlig julhälsning!

Det här bara ett utav många sätt som man kan få mer besökare på. Vill du istället att dina besök genereras genom Google så kan sökmotoroptimering vara en god idé. Vill du ha hjälp med sökmotoroptimering Linköping eller sökoptimering Linköping? Tryck då på länkarna för att läsa mer!

 

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: