Sjukgymnast

by Peter Larsson on January 9, 2012

När man börjar bli lite till åren (27 haha) så kan kroppen ha tagit lite skada från allt arbete man gjort utomhus och de sporter man håller på med. Tricket då är att gå till en bra sjukgymnast. Själv så bor jag i Göteborg och har jobbat som byggare under nästan 7 år. På fritiden spelar jag en hel del fotboll och en del andra sporter. Det har gjort att jag har överansträngt mig en hel del och började känna att jag skulle behöva gå till en sjukgymnast i Göteborg.

Jag var rätt så stel i axlarna och i nacken och eftersom att jag vet att det inte är pga av någon sjukdom så förstod jag att en sjukgymnast skulle fixa biffen. Jag vill helt enkelt få en större rörlighet och mindre ont.

Första gången jag gick till en sjukgymnast så undersökte de, de kroppsdelar som jag hade ont i och kollade rörligheten. Sedan pratade de om olika behandlingsmetoder som finns, t.ex muskeltöjning, mobilisering och värmebehandling. Behandlingstillfället tog cirka 45 minuter och hos andra sjukgymnaster så har det tagit ungefär lika lång tid. Jag skulle vilja säga att det inte skiljer sig speciellt mycket från sjukgymnast till sjukgymnast Göteborg utan jag tycker att de tre jag varit hos har alla varit lika bra.  Har du ont i kroppen tycker jag verkligen att efter du kollat med en läkare att det inte är någon sjukdom, ta och få lite sjukgymnastik behandling.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: