Skillnader mellan borosan tapeter och duro tapeter

by Peter Larsson on November 26, 2012

hinkNär vi skall förändra vårt hem och ge det en helt ny stil så är ett de bästa sätten att måla och tapetsera eftersom det ger rummen en helt ny look samtidigt som det blir riktigt fräscht.

Vi alla har olika smaker och ibland så passar vissa typer bättre än andra beroende på vilken stil vi har hemma såsom modernt eller kanske antikt. Att välja tapeter är inte enkelt och det finns många olika tillverkare att välja mellan och vissa är kända för att ge den speciella looken som just du är ute efter och idag skall vi titta på två märken där det ena satsar på moderna tapeter och den andra har även gammaldags tapeter i härlig gammalsvensk stil.

Vi börjar med duro tapeter som har många spännande kollektioner och är ett känt märke för att ha tapeter av hög kvalité. Duro tapeter har många olika varianter att välja mellan som enfärgade tapeter och deras gammalsvenska tapeter som tar oss tillbaka till Sveriges 20-tal och är en populär kollektion där alla kan skapa ett rum i denna härliga stil som många vill ha och nu är det möjligt .

Svensk klassiker

En annan väldigt vanlig svensk klassiker är  borosan tapeter där kvalité, pris är det som prioriteras och ger alltid ett bra resultat. Det är just det som är problemet vissa märken att de inte är lätta att jobba med, men  borosan tapeter är kända just för att vara lätta att tapetsera med och har alltid en modern stil som passar rummet som ni förändra till något nytt och spännande.

Man kan säga att skall man tapetsera hemma och göra det enkelt så är  borosan tapeter ett bra val eftersom man har många olika typer att välja mellan som är kostnadseffektivt och man kan lita på att kvalitén är riktigt bra. Duro tapeter har mer att välja på och har även mycket mer olika typer av tapeter där gammalsvenska ingår och så klart så finns det även moderna tapeter som är bra och slitstarka och det är just det som har gjort duro tapeter kända. De kommer att hålla under en lång tid och passar därmed också bra i barnrum som exempel.

Vilken typ som passar dig duro tapeter eller  borosan tapeter är frågan om, men de båda kommer att tilltala er och även inspirera samt så vet man att man får tapeter som kommer att hålla och se bra ut under en lång tid framöver.

{ 1 comment }