Mäklare

by Peter Larsson on February 8, 2012

När man letar efter ett nytt hus så kan det vara bra att få hjälp från en mäklare. Det är mycket olika saker man bör hålla koll på, om huset har några skador, när det är byggt osv. Jag var på jakt efter en mäklare Malmö för att få hjälp med att köpa ett hus. Har man valt en bra mäklare så kan de hjälpa dig från alla de fällor ett hus kan ha.  En rolig byggnad som måste vara roligt att få sälja bostäder i är Turning Torso i Malmö som faktiskt satt en byggnad i Sverige på kartan. Läste nyligen en artikel där Torso var med på en topp 20 lista över häftigaste skyskraporna. Jag är inte helt säker på att det stämmer, men häftigast i Sverige är den helt klart.

I övrigt tycker jag att det finns många hus att välja mellan i Malmö och nu är det t.om tal om tunnelbana till Köpenhamn vilket kan bli riktigt häftigt! Redan nu funkar ju kommunikationen hyggligt bra när man tar tåget över bron, men det kan bli bättre. Det finns många fina grönområden i Malmö och hela staden har en lite kontinentinal känsla. Jag är lite osäker på hur många mäklare Malmö det finns men det är ju hel del att välja mellan. Dels de stora kedjorna men även många privata små som ligger både utanför i Malmö.
En mäklare i Malmö ska vara lätt att hitta och man kan testa att googla t.ex på “mäklare malmö” och då få fram en hel del bra förslag. Fördelen med Google är ju också att man enkelt hittar resultat via mobilen när man är på språng!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: