Fastighetsmäklare och mäklare

by Peter Larsson on December 15, 2011

Som många utav er redan vet så är jag som bekant uppfödd i Linköping på Östgötaslätten. Från och med att jag blev en sisådär 12-13 år så har jag alltid jag vetat jag skulle spendera resten av min tid i livet i den här kära staden. Jag har allt som jag behöver här. Jag älskar att gå längs Stångån, spatsera på trädgårdstorget eller ta en fika på Ågatan.Eller bara att sätta mig ner utanför Domkyrkan och njuta av dess storhet.

Här om dagen satt jag och fundera på om det inte var dags att slå till och köpa sig en bostadsrätt när bostadspriserna ändå sjunker. Det var dags för mig att inleda jakten på en mäklare i Linköping, så spännande! Jag började med att fråga runt bland vänner och bekanta i Linköping och man får många svar. Frågan var ju bara vart man skulle vända sig till slut.

Jag tittade i många olika branschtidningar men fick egentligen inte svar på det jag ville. Men där var det mest reklam och det man är rädd för är ju för att få betala ett överrpris för sitt drömhus. Och det är väl knappst någon som skyltar med det i en reklamannons.

villa
Ett drömhus – men till vilket pris?

Jag fundera fram och tillbaka och till sist så hittade jag en fastighetsmäklare i Linköping som jag blev¨väldigt nöjd med. Nu i dagarna så har vi tittat på den ekonomiska biten och börjat titta på vilka valmöjligheter jag har.

Det är ju extremt mycket att bestämma. Allt ifrån i vilket område som man ska bo i och vilken ränta man får på bostadslånet.

Jag ser det dock mer som en utmaning och något kul än en pina!


Uppdaterat: 30 juni 2012

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: