Hitta en mäklare i Skåne

by Peter Larsson on January 9, 2012

När man ska köpa eller sälja hus så ställer sig många frågan om det lönar sig att ha en mäklare.  De flesta är överens om att det kan vara bra att ha en fastighetsmäklare och här kommer några tips som kan hjälpa dig att välja rätt fastighetsmäklare.

Det är viktigt att hitta en mäklare som passar sig för just dina behov; det kan göra en stor skillnad när du ska köpa eller sälja ditt hus eller lägenhet. Jag tror inte på att man ska välja en fastighetsmäklare som någon man känner, känner eller liknande. Man kan se en mäklare som en doktor ungefär, om man ska göra en operation vill man ha en läkare som är specialiserad inom just det område man ska opereras inom.

Det är viktigt att fastighetsmäklaren har en lång erfarenhet, gärna minst 10 år inom branschen, titta på hur många hus man sålt. Det kan finnas mäklare som inte sålt hus på flera år och då kan man ju alltid undra varför. Erfarenhet är viktigt! Jag letade själv efter en fastighetsmäklare Höllviken för inte så länge sedan och det är roligt med mäklare som har en lång erfarenhet.

Det är också viktigt att mäklaren är tillgänglig. Det ska alltid finnas en mobiltelefon man kan ringa till om det är något man vill fråga om eller meddela. Vidare är det också bra om mäklaren är specialiserad på en viss “bransch”. Kan ju vara att man är bra på lägenheter centralt, hus på landet eller vad som helst. Det skiljer sig enormt mycket mellan olika bostäder.

Hoppas detta kan ha hjälpt dig i ditt letande efter en bra fastighetsmäklare! Skriv gärna något i kommentarsfältet så svarar jag så snart jag kan.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: