Lappar för att hålla rätt på barnen

by Peter Larsson on February 28, 2013

Namnlappar är något som  är jättebra att använda om man ska märka kläder som är jättefina. Barnkläder kommer lätt bort och därför ska du använda namnlappar till kläder som inte lossnar och på så sätt spara pengar då det blir

namnlappar

 lättare att hitta barnkläderna. Hitta barnkläderna som man har på sig på dagis eller förskolan där många har likadana barnkläder.
Vissa barnkläder är lättare att hitta för att de är av ett ovanligt märke, men ofta så har många barn samma märke och då måste man märka sina plagg för att kunna hitta dom. Att märka sina plagg kan man göra med märkpenna, stämpel och så klart det bästa sättet med de små märkena. Barnkläder finns i massor av olika färger och olika modeller vilket är roligt och ökar valfriheten, det är riktigt kul att välja vilken modell.

Att välja samma modell av barnkläder som alla andra har som är mycket vanligt så blir det jättesvårt att hitta dom och att hitta dom är mycket viktigt tycker dom flesta. Att dom flesta också tycker om att hitta kläderna är också väldigt sant och där är det kanon att använda namnetiketter eller märklappar.  Att barn leker och har kul är det viktiga inte att de måste hålla rätt på vems likadana kläder som de andra och som kan blandas ihop. Att leka ska vara kul och ska inte gå ut på att leta efter sina kläder, kläder som lätt kan hittas med hjälp av namnetiketter. Det är dyrt att köpa kläder, jättedyrt och då vill man inte köpa mer kläder än man måste köpa. Man vill ju bara köpa nya barnkläder när barnen har blivit större och växt ur de kläder som de har, inte när de har slarvat bort dem utan att kunna hitta dem. Lösningen heter namnlappar och det finns jättefina namnlappar med olika färger på texten och på märklapparna.

En märklapp är något du också kan kalla namnlapp och det är också samma sak som namnetikett fast det finns olika namnlappar och så till olika användningsområden. Att leka i gyttja är mycket roligare för barn än att leta efter en tröja som har kommit bort eller ta reda på om kompisen har tagit fel byxor för att dom saknade namnlappar. När barnen lekt ute i det blöta hamnar oftast kläderna i torkskåpet och då blandas de ofta ihop. Att då ha ett sätta att identifiera ett plagg är absolut nödvändigt.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: