Kläder till amning

by Peter Larsson on February 28, 2012

Idag finns det många olika typer av kläder som är gjorda för amning av barn. Varje nybliven mamma funderar över hur hon ska kunna amma sitt barn på ett enkelt sätt när man är utan för hemmet– det är här amningskläder kommer in! Efter att man har fött ett barn så kan man oftast inte gå tillbaka till att använda samma kläder som man gjorde innan. De kläder man köpte i början av graviditeten, utöjbara byxor, tröjor o.s.v. fungerar bra som amningskläder.

Här kommer några tips på olika amningskläder som du kan använda när du är ute:

Amnings BH
Dessa brösthållare är gjorda på så sätt att man inte måste öppna någon bygel eller liknande och vissa är gjorda på så sätt att man han öppna dem på framsidan.

Amningstoppar:
Dehär kläderna har “inbyggda” bh.ar . När det är dags att amma så kan man bara ta ned toppen och bh:an kommer av automatiskt så att man enkelt kan amma. Köp gärna en storlek som är lite större så att det blir enkelt.

Toppar med bh axelremmar
Man kan tänka sig att detta skulle se ut som en BH men det gör det inte. Den är sydd på ett så sätt att axelremmarna ger bra support och kan kopplas ut när det behövs. Dom brukar ibland också gå i kors bakom ryggen för att ge ett bra stöd för nyblivna mammor.

Idag blir utbudet av olika amningskläder bara större och större till alla mammors fröjd. Designen av kläderna är gjorda på så sätt att de knappt skiljer sig från vanliga kläder utan är lika sköna och snygga som allt annat. Vi är glada för alla mammor som nu fått mer amningskläder att välja mellan.
Amningskläder till mammor

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: